Seinäjoen Seudun
Autoteknillinen Yhdistys ry

          - SEATY -

       

 

Tervetuloa elokuussa Etelä-Pohjanmaalle

SATL:n Kesäpäivät 7- 8.8.2010 Lappajärven Kivitipussa

 

Seinäjoen Seudun Autoteknillinen Yhdistys järjestää vuoden 2010 Suomen Autoteknillisen Liiton kesäpäivät. Kesäpäivien pääpaikaksi on valikoitunut luonnonkaunis Lappajärven Kivitipun kylpylähotellin ympäristö. Lappajärven synnytti meteoriitin iskeytyminen maahan miljoonia vuosia sitten. Kylpylä Kivitipun palvelut ja ympäristö luovat oivan paikan järjestää unohtumattomat kesäpäivät Onnellisten Tähtien Alla. Kilpailujen lomassa voi tutustua meteoriitti näyttelyyn, katsoa meteoriittifilmin sekä käyttää kylpylän sauna- ja allasosastoa.

Seatyn järjestelytoimikunta on suunnitellut monipuolisen ohjelman lauantaipäivään. Lähtökohtana on saada viihtymään kaikki autotekniset perheineen ja lapsineen.

Lauantaipäivä on jaettu kahteen eri pakettiin. Voi valita musiikkinäytelmän tai lähteä Härmään rekkanäyttelyyn ja huvipuistoon. Ykköspaketin valinneet siirtyvät M/S Veannettarella lappajärveä pitkin Halkosaaren kesäteatteriin katsomaan ”Tähdet, tähdet” musiikkinäytelmää Rauli Badding Somerjoen elämästä. Kakkospaketin valinneet lähtevät linja-auto kuljetuksella Alahärmään Powerparkin huvipuistoon. Siellä voi omien valintojensa mukaan mennä huvipuiston pyörteisiin, ajella mikroautoilla tai tutustua Power Truck Show- rekkafestivaali- ja kuljetusalan messutapahtumaan.

Järjestelytoimikunta toivottaa liiton jäsenet perheineen tervetulleiksi Lappajärvelle.

PDF-tiedostona (jaettiin Oulun liittokokouksessa)


Kesäpäivät ohjelmaan

Kesäpäivä paketit

Hotelli Kivitipun kotisivut

Lappajärven kunnan kotisivut

Halkosaaren Kesäteatterin kotisivut

Huvipuisto Powerparkin kotisivut

Power Truck Show-rekkafestivaali-ja Kuljetusalan tapahtuman kotisivut

Suomen Autoteknillisen Liiton kotisivut